MasterChef van Down Under

MasterChef van Down Under

Iedereen is er sinds het begin van de televisie serie gek op: MasterChef Australia.

Zo\’n 15 jaar terug begon het als een wedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om naar te kijken. Waarom is de show zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De juryleden hebben humor. De recepten zijn voortreffelijk. Het programma is echt entertainment.

MasterChef Australia is favoriet. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De belangrijkste reden voor degrote populairiteit van de show is dat het in de Australische versie van het televisieprogramma erg gemoedelijk toegaat. In andere landen zijn de presentatoren nogal eens irritant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken.

Er is inmiddels een eigen website voor MasterChef Australia. Hier zijn details over de kandidaten en ook details over de recepten van MasterChef Australia.

Heb je een uitzending gemist? Het is soms vervelend om een uitzending te missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe men een uitzending gemist kunt terugkijken.

MasterChef Australia bestaat al enige jaren – en is erg populair. Op de website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten van Down Under. MasterChef – We love it!