Online oorbellen

Online oorbellen

Een site helemaal over oorbellen. Vrijwel alle vrouwen draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten en maten. En voor elk budget.

Zowel vrouwen als mannen dragen oorbellen. Mannen kiezen vaker voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers of oorstekers kiezen. Qua materiaal is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

Oorbellen via internet kopen geeft een aantal voordelen ten opzichte van oorbellen uitzoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand niet verrekend hoeven worden in de kosten van de oorbellen. Een nadeel van online kopen is dat je de oorbellen niet direct live kunt bekijken.

De kosten van oorbellen zijn afhankelijk van het materiaal waarvan de sieraden zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met diamanten. De oorbellen worden vrijwel altijd gemaakt van edelmetalen. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico allergische reacties van de huid.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het gaatjes schieten gebeurt bij de meeste mensen op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is niet meer nodig om de oorknopjes zes weken te laten zitten. Bij de oude wijze van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in de oren te laten zitten.

Op internet vind je oorbellen via oorbellen.info. Een divers assortiment van oorbellen is op meerdere wijzen door te kijken. Het geeft een overzicht van diverse juweliers. Kijk zelf of er een goed set oorbellen voor jezelf aanwezig is. .